Έρευνα Αξιολόγησης Δημιουργίας Πιλοτικού Κυκλικού Κόμβου Νεάπολης

Κόμβος Νεάπολης

 

Σύνδεσμος Έρευνας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZWQLEPYKJrBbgF5JConfpsU3H16Vj5uBf5r0ql49fVBs3Pg/viewform

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας, της ασφαλούς κίνησης μέσα στην πόλη, της απρόσκοπτης προσβασιμότητας από όλους, της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, του ποδηλάτου κτλ.

Οι δράσεις που διοργανώθηκαν στηρίζονται στα όσα προβλέπει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου και μάλιστα ορισμένες εξ αυτών προέκυψαν και από τις προτάσεις των ίδιων των πολιτών στα συμμετοχικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν κατά καιρούς.

Η δράση δημιουργίας του προσωρινού κυκλικού κόμβου στην περιοχή της Νεάπολης, με μεταχειρισμένα ελαστικά και φύτευση, αποσκοπεί στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας της περιοχής.

Ο Δήμος Καβάλας, σταθερός στην άποψή του περί της σπουδαιότητας του συμμετοχικού σχεδιασμού και των διαβουλεύσεων στην επίτευξη κοινά αποδεκτών λύσεων, κατάρτισε το παρόν ερωτηματολόγιο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης, με σκοπό την αξιολόγηση της δημιουργίας του πιλοτικού κυκλικού κόμβου και την καταγραφή τυχόν αστοχιών.
Οι απαντήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 12/10/2022